Hallo, welkom op onze behang site!

Haal de New York Skyline in je huis!


Geen stad die meer tot de verbeelding spreekt dan New York! Constant in beweging, een prachtige architectuur, grote bruggen, skyscrapers en een fenomenale skyline. Jammer genoeg kunnen we je niet teleporteren naar deze prachtige stad, maar wat we wel kunnen doen is New York naar jou halen! Ontdek ons prachtige gamma New York Skyline behang en droom weg van dé metropool die nooit slaapt!

 


New York skyline behang

Dat New York de stad is die nooit slaapt wordt nogmaals bewezen met dit prachtige skyline behang. De gigantische wolkenkrabbers met als hoogtepunt de Brooklyn Bridge en de felverlichte Empire State Building zorgen voor een unieke beleving in elk interieur! Perfect te gebruiken als accentwand in elke kamer.

Verkoopprijs: 59,95 - Gratis Verzending

Koop het New York Skyline behang in onze shop

 Uitzicht vanuit een skycraper

Wil jij ook het gevoel hebben dat je 'On the top of the world' staat, dan is dit behang zeker iets voor jou! Kijk neer op de bekende New York Skyline vanuit je luxueuze loft of kantoor. Heel leuk om de productiviteit in het kantoor te verhogen maar ook perfect te gebruiken in de slaapkamer of woonkamer.

Verkoopprijs: 59,95 - Gratis Verzending

Koop het New York office view behang in onze shop

 Times Square Vliesbehang

Dit behang zal alle New York liefhebbers steevast een beetje doen wegdromen. Bovendien is deze schitterende foto geprint op vliesbehang, zodat je het geheel erg snel en gemakkelijk aan je muur kan bevestigen. Ideaal voor een modern interieur!

Verkoopprijs: 119,99 - Gratis Verzending

Koop het Times Square behang in onze shop

 Wandelen op de Brooklyn Bridge

De nieuwste telg in ons gamma new york behang is deze levensgrote muurposter van de Brooklyn Bridge. De prachtige kleuren zorgen voor een warmtegevoel in elke kamer en het perspectief van de foto doet de ruimte veel groter lijken. Met dit fotobehang aan je muur zal het lijken alsof je zelf op de Brooklyn Bridge aan het wandelen bent!

Verkoopprijs: 59,95 - Gratis Verzending

Ontdek het Brooklyn Bridge behang in onze webshop

 Een kantoor met zicht op New York

Erg trendy is om in bureaus of kantoorruimtes een illusie van ruimte te creëren met behulp van fotobehang. Dankzij dit betaalbare fotobehang krijg je het gevoel dat je een kantoor hebt in het centrum van de Big Apple!

Verkoopprijs: 54,95 - Gratis Verzending

Ontdek het New York Office behang in onze webshop

 De afgelopen jaren hebben we meer dan honderden wallpapers verkocht van Eurographics. We hebben dan ook heel veel bedankmailtjes gekregen en ook enkele leuke reviews. Deze wouden we toch oven meegeven:

 

Review door M.
"Het maakt onze bureau echt groter en het ziet er ook af uit. De verzending was ook heel snel en het pakje was in prima staat"

 

Review door Kerstin
"Ik had deze foto in mijn gedachten en nu ziet mijn appartementje er precies uit zoals ik het mij had voorgesteld.Ben heel tevreden over de prijs en de zeer correcte levering,het aanbrengen verliep eerst wat moeizaam maar eens bezig ging het toch redelijk vlot vooruit. "

 

Review door VDP Bart
"Ik heb dit fotobehang in een impulsieve bui gekocht maar toch heel tevreden over! De prijs viel goed mee en het resultaat mag zeker gezien worden."

 

Review door Marie
"Mooie prijs, kwaliteit en snel geleverd. Meer kon ik niet verwachten, TOP!"