Hallo, welkom op onze behang site!

Haal de Big Apple in huis met het bekende Brooklyn brug fotobehang!


Brooklyn Bridge is een bekende brug uit New York City in de Verenigde Staten. De brug gaat over de East River en verbindt Brooklyn met Lower Manhattan, bekend als het hartje van New York. John en Washington Roebling, vader en zoon, waren de architecten van de brug, ze wouden de mooiste brug ter wereld ontwerpen. Na meer dan 100 jaar is de brug nog steeds één van de meest spraakmakendste bouwwerken van New York dat je nu ook in huis kan halen dankzij ons levensgrote fotobehang.

 


Brooklyn Bridge behang met Fisheye effect

Met dit New York fotobehang lijkt het net alsof je wandelt op de Brooklyn Bridge. Het Fisheye effect en vrolijke kleuren doen elke kamer groter lijken en zijn dan ook bijzonder geschikt om kleine ruimtes visueel te vergroten. De hemelsblauwe lucht maakt je dag ook meteen goed wanneer het buiten wat grauwer weer is. Opgelet! Deze editie is slechts tijdelijk beschikbaar. Snel bij zijn is dus de boodschap.

Verkoopprijs: 59,95 - Gratis Verzending

Ontdek dit NewYork behang in onze online shop

 New York skyline met de Brooklyn Bridge

Met dit levensgrote fotobehang van New York geef je elke kamer een unieke stedelijke toets. Met zijn zwart-wit uitstraling kan je het naadloos integreren in elk interieur en krijgt het geheel een moderne en tijdloze look. De foto is zeer gedetailleerd en laat de Brooklyn Bridge van zijn beste kant zien.

Verkoopprijs: 59,95 - Gratis Verzending

Koop het New York Skyline behang in onze shop

 Geschiedenis en leuke weetjes


De Brooklyn Bridge werd gebouwd in 1883. De brug is 1825 meter lang, de grootste overspanning is 486 meter. Hierdoor had de brug tot de bouw in 1903 van de Williamsburg Bridge de langste overspanning ter wereld. Nu staat de brug als 64e langste hangbrug ter wereld qua overspanning. Bij het bouwen van de brug zijn 27 arbeiders gestorven door het vallen van de kabels en door de gevolgen van de caissonziekte, dat komt door het werk onder de waterspiegel. De brug is een nationaal symbool voor de verbondenheid en de hereniging na de burgeroorlog in de jaren ’60, in de 19e eeuw.